Έρχονται περισσότερα remasters από την Activision

Μέσα στο 2018
28 Φεβρουαρίου 2018 06:39
Έρχονται περισσότερα remasters από την Activision

Μετά τις φήμες για κάποιο remaster του Spyro the Dragon που έκαναν πρόσφατα το γύρο του διαδικτύου και την έντονη φημολογία σχετικά με την κυκλοφορία του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy σε περισσότερες πλατφόρμες, φαίνεται πως η Activision σίγουρα ετοιμάζει περισσότερα remasters. Πλέον μπορείτε να θεωρείται δεδομένο πως θα δούμε νέα remasters από την εταιρία φέτος, αφού στα πλαίσια ενός οικονομικής φύσης εγγράφου που καταχώρησε στο Securities and Exchange Commission των ΗΠΑ, η εταιρία αναφέρει χαρακτηριστικά:

Αναμένουμε να κυκλοφορήσουμε το World of Warcraft: Battle for Azeroth και το πιο πρόσφατο Call of Duty παιχνίδι μας το δεύτερο εξάμηνο του 2018. Επιπλέον, αναμένουμε να παραδώσουμε συνεχόμενο περιεχόμενο για τα διάφορα franchises μας, συμπεριλαμβανομένων των πακέτων επέκτασης για τα Hearthstone και Destiny 2, in-game events για το Overwatch και πακέτα χαρτών για το Call of Duty: WWII, καθώς και να κυκλοφορήσουμε remastered εκδόσεις τίτλων από τη βιβλιοθήκη των IP μας. Αναμένουμε επίσης να κυκλοφορήσουμε τουλάχιστον δύο νέους τίτλους για κινητά κατά τη διάρκεια του 2018, συμπεριλαμβανομένου ενός social casino παιχνιδιού από τον King.

Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε νέες ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων νέων τίτλων σε όλες τις πλατφόρμες μας και θα συνεχίσουμε να βασιζόμαστε στις διαφημιστικές και e-sports πρωτοβουλίες μας.

Ποια είναι η γνώμη σας; Θα θέλατε να δείτε κάποιο συγκεκριμένο remaster από την Activision;