Επισκεφθείτε την Αρχαία Αίγυπτο ψηφιακά με τη βοήθεια του Assassin’s Creed

75 tours για την κουλτούρα και τον ιστορία της στο νέο Discovery Tour Mode
15 Φεβρουαρίου 2018 12:41
Επισκεφθείτε την Αρχαία Αίγυπτο ψηφιακά με τη βοήθεια του Assassin’s Creed

Όπως τονίσαμε και στο αναλυτικό μας review εδώ στους Unboxholics, η αρχαία Αίγυπτος του Assassin’s Creed Origins ήταν ένα από τα δυνατότερα σημεία του παιχνιδιού και σίγουρα κατάφερνε να ξεχωρίσει και να εντυπωσιάσει. Τώρα οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν με την άνεση τους την πανέμορφη ψηφιακή αναπαράσταση της χώρας που δημιούργησε η Ubisoft και να βυθιστούν στην ενδιαφέρουσα ιστορία της Αιγύπτου και του αρχαίου πολιτισμού της με το Discovery Tour Mode.

Το εν λόγω mode αφήνει τους παίκτες να εξερευνήσουν την αρχαία Αίγυπτο χωρίς την ιστορία του παιχνιδιού να τους εμποδίζει και να τους αποπροσανατολίζει. Παράλληλα, θα υπάρχουν 75 καθοδηγούμενες περιηγήσεις που θα παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της αρχαίας Αιγύπτου και θα έχουν στόχο να διδάξουν με διαδραστικό τρόπο την κουλτούρα και τον ιστορία του θαυμάσιου αυτού πολιτισμού. Οι πέντε βασικοί πυλώνες των tours θα είναι η Αίγυπτος γενικότερα, οι πυραμίδες, η Αλεξάνδρια, η καθημερινή ζωή των Αιγυπτίων και οι Ρωμαίοι. Κάθε tour θα κρατά από 5 μέχρι 25 λεπτά.

Το Discovery Tour Mode θα γίνει διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για όλους τους κατόχους του Assassin’s Creed Origins στα PS4, Xbox One και PC στις 20 Φεβρουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως θα κυκλοφορήσει και μια standalone έκδοση για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τιμή που θα ανέρχεται στα $19.99.