Fear the Wolves: Battle royale παιχνίδι στο Chernobyl από πρώην δημιουργούς των STALKER

Νέος ανταγωνιστής για τα PUBG και Fortnite
07 Φεβρουαρίου 2018 13:50
Fear the Wolves: Battle royale παιχνίδι στο Chernobyl από πρώην δημιουργούς των STALKER

Όπως φαίνεται η τεράστια επιτυχία που σημείωσε το PlayerUnknown's Battlegrounds έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, η Vostok Games που έχει την έδρα της στην Ουκρανία και απαρτίζεται από πρώην μέλη της GSC Game World των S.T.A.L.K.E.R., ανακοίνωσε το Fear the Wolves.

Όπως και τα S.T.A.L.K.E.R., έτσι και το Fear the Wolves λαμβάνει χώρα στα γεμάτα ραδιενέργεια απομεινάρια του Chernobyl. Το παιχνίδι εντάσσεται στο Battle royale gerne και είναι κατά συνέπεια ένα deathmatch 100 ατόμων. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μόνοι τους ή σε squads. Το αξιοσημείωτο είναι πως πέρα από τους υπόλοιπους παίκτες που θα είναι οι βασικοί αντίπαλοι, το ίδιο το περιβάλλον θα είναι και αυτό εχθρός σας. Με το gear που θα βρίσκετε καθώς εξερευνάτε θα πρέπει να προστατευτείτε και από τα φυσικά φαινόμενα. Παράλληλα, μεταλλαγμένες μορφές ζωής που ζουν στις σκιές θα σας απειλούν επίσης.

Το Fear the Wolves θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε early access μορφή. Αρκετά αργότερα θα βρει τον δρόμο του και στις κονσόλες.