Φήμη: Νέο Crash Bandicoot παιχνίδι το 2019;

Ενώ το remake της τριλογίας θα έρθει και στο Switch
06 Φεβρουαρίου 2018 09:04
Φήμη: Νέο Crash Bandicoot παιχνίδι το 2019;

 Το 2017 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τους οπαδούς του Crash Bandicoot. Η μασκότ του PlayStation επέστρεψε στο προσκήνιο με το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Το πακέτο κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PlayStation 4 πέρυσι το καλοκαίρι, φέρνοντας τα τρία πρώτα παιχνίδια της Naughty Dog στην τρέχουσα γενιά. H remastered τριλογία κατάφερε να σημειώσει εντυπωσιακές πωλήσεις, κατακτώντας πολλές φορές την κορυφή των charts και γεμίζοντας συγχρόνως τα ταμεία της Activision που έχει τα δικαιώματα του franchise.

Ο Max Arguile, ο οποίος έχει το ρόλο του licensing manager για την GB Eye στην Ευρώπη, πρόσφατα επισήμανε στα πλαίσια του Licensing Source Book Europe των DHX Brands ποια είναι τα σχέδια της Activision για το franchise. Συγκεκριμένα, η επιτυχία της remastered τριλογίας που κυκλοφόρησε πέρυσι δεν πέρασε απαρατήρητη. Η εκδότρια εταιρία έχει πλάνο πενταετίας για την σειρά, το οποίο ξεκινά με την μεταφορά του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy στο Nintendo Switch και στα PC. Πέρυσι είχαν κυκλοφορήσει αναφορές που ήθελαν το πακέτο να καταφθάνει και στο Xbox One, αλλά η κονσόλα της Microsoft δεν αναφέρεται πουθενά στις νέες φήμες. Παράλληλα, η Activision φαίνεται πως ετοιμάζει και ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Όπως και με κάθε άλλη φήμη, σας προτείνουμε να λάβετε υπόψιν τις όποιες πληροφορίες με επιφύλαξη. Εσείς θα θέλατε ένα εξ’ ολοκλήρου νέου Crash; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.