Η Atlus ρωτάει αν θέλετε Persona 6

Νέο IP, remake παλιού τίτλου ή ένα νέο Persona;
26 Ιανουαρίου 2018 14:33
Η Atlus ρωτάει αν θέλετε Persona 6

Το Persona 5 κατάφερε και όχι μόνο κέρδισε τις καρδιές fans και μη με τον ιδιαίτερο οπτικοακουστικό του τομέα, τους ξεχωριστούς του χαρακτήρες και την μοναδική του ιστορία, αλλά αναδείχθηκε και ως ένα από τα καλύτερα JRPG παιχνίδια του προηγούμενου έτους. Μετά από αυτή την επιτυχία, η εταιρία κυκλοφόρησε ένα λεπτομερές ερωτηματολόγιο στα Ιαπωνικά που αγγίζει μερικά ενδιαφέροντα θέματα για το μέλλον των παιχνιδιών της. Μέσα από αυτές λοιπόν τις ερωτήσεις, η εταιρία ήθελε να μάθει αν οι fans θέλουν να δουν ένα έκτο κεφάλαιο στην διάσημη Persona σειρά. Μετά από κάθε ερώτηση, η Atlus ζητά και την πλατφόρμα την οποία θα ήθελε ο παίκτης να δει αυτό το παιχνίδι (PS4, Switch, PC, PS VR, PS Vita, 3DS, Smartphones ή κάτι άλλο).

Στην συνέχεια, εκτός νέων παιχνιδιών, η εταιρία ήθελε από ότι φαίνεται να μάθει αν οι fans θα απολάμβαναν ένα remake από διάφορα παιχνίδια της. Η λίστα περιλάμβανε τα Devil Survivor, την σειρά Devil Summoner, την Etrian Odyssey, το Digital Devil Saga franchise, τα Shin Megami Tensei παιχνίδια και φυσικά, την σειρά Persona. Η τελευταία ερώτηση όσον αφορά τα παιχνίδια ήταν αν η κοινότητα θέλει να δει κάποιο νέο IP και από ποια ομάδα (Shin Megami Tensei, Studio Zero, Persona Team, Vanillaware, Etrian Odyssey Team).

Αυτές είναι οι ερωτήσεις για τις οποίες η Atlus έψαχνε απαντήσεις. Εσείς τι θα θέλατε περισσότερο να δείτε μελλοντικά από την εταιρία; Ένα νέο Persona; Ένα remake παλιών παιχνιδιών, ή μήπως κάποιο νέο IP από συγκεκριμένη ομάδα;