PlayStation: Μεγάλη προαγωγή για τον Jim Ryan

Ανεβαίνει υψηλά στην ιεραρχία της Sony Interactive Entertainment
18 Ιανουαρίου 2018 13:29
PlayStation: Μεγάλη προαγωγή για τον Jim Ryan

Όπως ανακοίνωσε η Sony, ο υπεύθυνος των παγκόσμιων πωλήσεων και marketing του PlayStation και πρόεδρος της SIE Ευρώπης, Jim Ryan, ανέλαβε πλέον τον ρόλο του αναπληρωτή προέδρου της Sony Interactive Entertainment συνολικά. Η αλλαγή θα εφαρμοστεί αμέσως και ο Ryan θα συνεργαστεί με τον πρόεδρο John Kodera, ο οποίος επίσης ανέλαβε το ρόλο πρόσφατα, για την περαιτέρω "προώθηση και επιτάχυνση" των δραστηριοτήτων του PlayStation σε παγκόσμια κλίμακα.

Παρακάτω ακολουθούν μεταφρασμένες στα ελληνικά οι δηλώσεις του Ryan, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως δουλεύει στην εταιρία 22 χρόνια, με αφορμή την πρόσφατη προαγωγή του.

Είναι τεράστια τιμή να ονομάζομαι αναπληρωτής πρόεδρος της SIE. Ανυπομονώ να εκμεταλλευτώ την εμπειρία που έχω στο PlayStation, τόσο στην Ευρώπη όσο και από τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ παγκοσμίως, για να υποστηρίξω τον John Kodera, καθώς η SIE προσπαθεί να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητες του PlayStation παγκοσμίως. Μαζί με όλους τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες μας, είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να παραδίδω μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας που είναι δυνατές μόνο στο PlayStation.

Και ο Kodera προέβη σε δηλώσεις, τις οποίες θα βρείτε παρακάτω.

Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που έχω τον Jim ως αναπληρωτή πρόεδρο. Ο Jim έχει πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας στο PlayStation και έχει ένα μεγάλο ιστορικό επιτυχίας, συμπεριλαμβανομένων των επιτυχημένων κυκλοφοριών του PlayStation 4 Pro και του PlayStation VR, που κατεύθυνε ως επικεφαλής των παγκόσμιων πωλήσεων και marketing. Με τις βαθιές του γνώσεις γύρω από τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία των παιχνιδιών, καθώς και την κατανόηση του δικού μας πολιτισμού και δυνατοτήτων, είμαι βέβαιος ότι θα ανεβάσει την επιχείρησή μας σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.