Η Sony θα συνεχίσει να δίνει έμφαση στο single-player

Ο νέος πρόεδρος καθησυχάζει τους fans για το μέλλον του gaming
10 Ιανουαρίου 2018 12:45
Η Sony θα συνεχίσει να δίνει έμφαση στο single-player

Εδώ και λίγες ώρες, ξεκίνησε να λειτουργεί ο επίσημος λογαριασμός του νέου προέδρου της Sony Interactive Entertainment στο Twitter, ο οποίος πήρε την σκυτάλη από τα χέρια του Andrew House τον Οκτώβριο του 2017. Ο λόγος γίνεται για τον John Kodera o οποίος ξεκίνησε αμέσως να αλληλεπιδρά με τους fans. Ένα από τα πρώτα του βήματα ήταν να δεσμευτεί πως θα επικεντρωθεί στη συνέχιση της κληρονομιάς του PlayStation ως το καλύτερο μέρος για να να παίξει κάνεις, ευχαριστώντας ταυτόχρονα την κοινότητα για την υποστήριξη και το πάθος της.

Έχοντας ξεκινήσει και επίσημα την νέα του δουλειά, ο Kodera απάντησε σε έναν fan που του ζήτησε να συνεχίσει η εταιρία να προσφέρει αυτές τις μοναδικές single-player εμπειρίες και να αποφύγει το μοντέλο "Games-as-a-Service". Ο πρόεδρος της εταιρίας όχι μόνο απάντησε στον χρήστη, αλλά τον καθησύχασε λέγοντάς του πως το όραμα της εταιρίας στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών είναι εντελώς διαφορετικό.

Φυσικά, έδωσε και τα συγχαρητήριά του στον πρώην πλέον πρόεδρο της SIE, Andrew House, ο οποίος εμπλούτιζε το σπίτι του PlayStation με την παρουσία του για αρκετά χρόνια.

Μετά τα παραπάνω, αρκετοί ίσως αισθάνονται μία μεγαλύτερη ασφάλεια για τη θέση της Sony όσον αφορά το μέλλον του gaming και τα single-player παιχνίδια. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Πείτε μας στα σχόλια.