Καθυστερεί τουλάχιστον για το 2019 το Psychonauts 2

“Θέλουμε να σιγουρευτούμε πως το παιχνίδι θα είναι κάτι που θα αγαπήσετε”
24 Δεκεμβρίου 2017 16:50
Καθυστερεί τουλάχιστον για το 2019 το Psychonauts 2

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης Double Fine, ο άκρως αναμενόμενος platformer τίτλος της Psychonauts 2 έλαβε καθυστέρηση. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018, αλλά πλέον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή τουλάχιστον μέχρι το 2019.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από την δημοσίευση της εταιρίας.

Τώρα είμαστε σε πλήρη ανάπτυξη και έτσι γνωρίζουμε πολλά περισσότερα για το μέγεθος και το εύρος του παιχνιδιού που θα κάνουμε, πόσο χρόνο θα μας πάρει για να το καταφέρουμε και το χρονικό διάστημα που χρειαζόμαστε για να το κάνουμε υπέροχο. Από αυτές τις εκτιμήσεις γνωρίζουμε ότι το Psychonauts 2 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2018, όπως αρχικά εκτιμήσαμε όταν δημοσιεύσαμε την καμπάνια μας στο Fig δύο χρόνια πριν.

Αγαπάμε το παιχνίδι που κάνουμε και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι το Psychonauts 2 είναι κάτι που θα αγαπήσετε και εσείς - ένα παιχνίδι που κουβαλά την κληρονομιά του Psychonauts με έναν ουσιαστικό και ειδικό τρόπο. Κάνουμε μεγάλη πρόοδο, αλλά θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι το παιχνίδι έχει το χρόνο που χρειάζεται για να λάμψει.

Το Psychonauts 2 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στα The Game Awards 2015 και χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς από την gaming κοινότητα μέσα από την πλατφόρμα του Fig. Πλέον το project έχει και την υποστήριξη της publishing εταιρίας, Starbreeze. Το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, Xbox One και PC.