Δύο νέοι τίτλοι για το Nintendo Switch από την Bandai Namco

Δεν ανακοινώθηκε το φημολογούμενο Dark Souls port
18 Δεκεμβρίου 2017 12:24
Δύο νέοι τίτλοι για το Nintendo Switch από την Bandai Namco

Η Bandai Namco πραγματοποίησε πρόσφατα ένα κεκλεισμένων των θυρών event στο οποίο παρουσίασε διάφορα από τα παιχνίδια που απαρτίζουν το line-up της για το 2018. Στα πλαίσια του ανακοινώθηκαν δύο νέα παιχνίδια για το Nintendo Switch. Παρά τις έντονες φήμες σχετικά με κάποια μεταφορά της σειράς Dark Souls στην υβριδική κονσόλα της Nintendo, δεν υπήρχε κάποια σχετική ανακοίνωση. Αντ’ αυτού το παιχνίδι που θα μεταφερθεί στην κονσόλα των Ιαπώνων είναι το Pac-Man Championship Edition 2.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μεταφορά του τίτλου των PS4, Xbox One και PC που θα ονομάζεται Pac-Man Championship Edition 2 Plus και θα έχει μερικές αλλαγές και προσθήκες. Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση του Switch θα έχει ένα αποκλειστικό local co-op mode δύο παικτών με ειδικά χαρακτηριστικά. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου του 2018.

Το δεύτερο παιχνίδι της Bandai Namco για το Switch είναι ένα My Hero Academia project που βασίζεται στην γνωστή σειρά anime και manga με το ίδιο όνομα. Για την ώρα οι πληροφορίες είναι λίγες, αλλά γνωρίζουμε πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2018, θα έχει stages μεγάλης κλίμακας που καταστρέφονται και θα καταφθάσει επίσης και στα PS4, Xbox One και PC.