Το DayZ θα φύγει από Early Access του χρόνου

Μέσα στο 2018 και η έκδοση του Xbox One
04 Δεκεμβρίου 2017 13:11
Το DayZ θα φύγει από Early Access του χρόνου

Το DayZ έκανε το ντεμπούτο του ως mod για το ARMA 2 το 2012, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία. Έτσι, ο δημιουργός του, Dean Hall, στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό της Bohemia Interactive για να βοηθήσει με την ανάπτυξη ενός standalone τίτλου. Από το 2013 το DayZ βρίσκεται σε early access μορφή και από πολλούς θεωρείται ο πρόγονος των Battle Royale τίτλων, ενώ άλλοι πιστεύουν πως είχε τεράστιες δυνατότητες που ποτέ όμως δεν έγιναν πραγματικότητα.

Έπειτα από τεράστια αναμονή, φαίνεται πως η beta έκδοση και η τελική κυκλοφορία του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί το 2018. Μέσα από το πιο πρόσφατο blog post της, η ομάδα ξεκαθαρίζει τι θέλει να πετύχει και επισημαίνει πως το 2017 πλέον είναι ένας άπιαστος στόχος. Έτσι, η Beta, καθώς και οι ενημερώσεις από την έκδοση 0.63 μέχρι την 1.0 θα έρθουν μέσα στο 2018.

Μάλιστα, μετά την beta για τα PCs, η ομάδα δεσμεύτηκε πως θα φέρει το DayZ και στο Xbox One. Εν κατακλείδι το παιχνίδι θα φύγει από Early Access τον επόμενο χρόνο και οι παίκτες στις κονσόλες θα μπορούν να το δοκιμάσουν επίσης μέσα στο 2018.