Εκ νέου καθυστέρηση για τα Xen επίπεδα του Black Mesa

Αλλά έρχονται βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα
25 Νοεμβρίου 2017 15:14
Εκ νέου καθυστέρηση για τα Xen επίπεδα του Black Mesa

Το Black Mesa βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και περίπου οκτώ χρόνια και φιλοδοξεί να εκσυγχρονίσει τον τεχνικό τομέα του πρώτου Half-Life της Valve. Από όταν κυκλοφόρησε το 2012, οι οπαδοί του περιμένουν με ανυπομονησία τα Xen επίπεδα, αλλά δυστυχώς η ομάδα προέβη σε μια δυσάρεστη ανακοίνωση.

Παρά την πρόσφατη υπόσχεσή της Crowbar Collective, τα Xen επίπεδα θα καθυστερήσουν ξανά. Συγκεκριμένα, στην επίσημη ανακοίνωσή τους, τονίζουν:

Αισθανόμαστε πραγματικά άσχημα για το γεγονός ότι ανεβάσαμε τις ελπίδες όλων και στη συνέχεια ανακοινώσαμε μια καθυστέρηση... ξανά.

Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να προλάβουμε τον Δεκέμβριο, αλλά δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Ως ομάδα, παίρνουμε την ΠΛΗΡΗ ευθύνη γι 'αυτό. Έχουμε μια εσωτερική προθεσμία για την οποία είμαστε σίγουροι και θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες να αποκαλύψουμε καθώς πλησιάζουμε αυτή την ημερομηνία.

Από την άλλη η ομάδα ανακοίνωσε διάφορα νέα χαρακτηριστικά που θα εμπλουτίσουν τον τεχνικό τομέα του Black Mesa, όπως τα lens flare, texture blends, και βελτιώσεις στο dynamic lighting. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.