Η Square Enix ετοιμάζει "μεγάλα projects" για την Ε3 2018

Ενώ δίνει και τα συγχαρητήρια της στην Nintendo για τη νέα της πλατφόρμα
09 Νοεμβρίου 2017 14:48
Η Square Enix ετοιμάζει

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μελλοντικές της κινήσεις και σκέψεις μοιράστηκε η Square Enix, μέσω μίας ενημέρωσης σχετικά με τα οικονομικά της αποτελέσματα. Η εταιρία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα παιχνίδια για smartphones στο δεύτερο κομμάτι του οικονομικού της έτους, ενώ, το αμέσως επόμενο υπόσχεται μεγάλα projects "δυνατά" και "καλοφτιαγμένα" που ετοιμάζονται για την Ε3 2018. Στην συνέχεια της ενημέρωσης, η Square Enix δεν άφησε από έξω το Nintendo Switch. Αρχικά, ανάφερε πως η multiplatform ανάπτυξη είναι κάτι πιθανό χτίζοντας μία βασική έκδοση του παιχνιδιού και βελτιστοποιώντας το σε κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά.

Ταυτόχρονα, πρόσθεσε πως ακούει από καταστηματάρχες και εκδότες παγκοσμίως πως το Switch πουλάει εξαιρετικά καλά και δίνει και το δικό της μπράβο στην Nintendo. Τέλος, περιέγραψε την κονσόλα υβρίδιο ως μία πλατφόρμα για middle-ranged games η οποία δεν θα διαγράψει IPs είτε νέα, είτε remakes, είτε ήδη υπάρχοντα. Αυτά για το Nintendo Switch, αλλά στον οικονομικό τομέα σε τι έδαφος πατάει η Square Enix. Λοιπόν, σύμφωνα με τα νούμερα που θα βρείτε παρακάτω, τα παιχνίδια της εταιρίας φαίνεται πως κατάφεραν και προσέλκυσαν μεγάλα ποσοστά της gaming κοινότητας. Πιο αναλυτικά έχουμε:

  • Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age – More than three million
  • NieR: Automata – More than two million
  • Final Fantasy XV – Nearing 6.6 million

Αυτές λοιπόν είναι οι σκέψεις της Square Enix για το μέλλον της και οι πωλήσεις των νέων της παιχνιδιών που βρίσκονται ήδη στην αγορά. Τώρα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι την Ε3 2018 για να δούμε αυτά τα "μεγάλα" projects που ετοιμάζει η εταιρία.