PUBG: Ημερομηνία κυκλοφορίας για την Xbox One έκδοση

Ανακοινώθηκε και retail έκδοση…περίπου
01 Νοεμβρίου 2017 11:05
PUBG: Ημερομηνία κυκλοφορίας για την Xbox One έκδοση

Στα πλαίσια του Paris Games Week 2017, η Microsoft σε συνεργασία με την PUBG Corp ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας της Xbox One έκδοσης του PlayerUnknown’s Battlegrounds. Το παιχνίδι φαινόμενο θα καταφθάσει στο οικοσύστημα του αμερικανικού κολοσσού στις 12 Δεκεμβρίου ως console launch exclusive.

Το PUBG θα κάνει το ντεμπούτο του στο Xbox One μέσα από το Xbox Game Preview πρόγραμμα και θα βρίσκεται σε δοκιμαστική μορφή. Αυτό σημαίνει πως όλο το περιεχόμενο της PC έκδοσης δεν θα είναι διαθέσιμο απευθείας, αλλά η ομάδα έχει ως στόχο να συμβαδίζουν τα updates των δύο εκδόσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως σε συνεργασία με την ομάδα του Xbox, η PUBG Corp θα φέρει στην αγορά τα εξής τρία special, limited-edition cosmetic packs: PUBG Warrior Pack, PUBG Accessory Pack και PUBG Tracksuit Pack. Πρόκειται για πακέτα με αντικείμενα που μπορούν να αγοραστούν μόνο όσο το παιχνίδι θα βρίσκεται στο preview πρόγραμμα, χωρίς να υπάρχουν άλλα in-game purchases.

Τέλος, στα ράφια των καταστημάτων θα καταφθάσει και μια retail έκδοση, η οποία πρέπει να τονίσουμε πως θα έχει μέσα της μια download card. Η τιμή του παιχνιδιού θα ανέρχεται στα $29.99.