Και retail κυκλοφορία για το PUBG στο Xbox One;

Αυτό άφησε να εννοηθεί ο Brendan Greene
24 Οκτωβρίου 2017 08:43
Και retail κυκλοφορία για το PUBG στο Xbox One;

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds έκανε το ντεμπούτο του ως ψηφιακός, early access τίτλος, αλλά εν τέλει το παιχνίδι φαίνεται πως θα βρει τον δρόμο του και στα ράφια των πραγματικών καταστημάτων. Η Bluehole δεν είχε μιλήσει ποτέ στο παρελθόν για κάποια retail έκδοση, αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει πολύ πιθανό για με την έλευση του παιχνιδιού στο Xbox One αργότερα μέσα στο έτος.

Μιλώντας στο IGN, ο ίδιος ο Playerunknown και δημιουργός του παιχνιδιού, Brendan Greene, άφησε να εννοηθεί πως κάτι τέτοιο ετοιμάζει η Microsoft.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Θέλω να πω, ότι είναι κάτι που θέλω να κάνω. Με το Xbox έχετε και το κουτί στα καταστήματα. Θα είναι πολύ ωραία η αίσθηση, περπατώντας σε έναν κατάστημα να βλέπω το παιχνίδι μου στο ράφι. Δεν είναι κάτι που θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα συμβεί πριν από τέσσερα χρόνια.

Αν αναλογιστούμε πως η Microsoft δεν έχει το ρόλο ενός απλός συνεργάτη, αλλά έχει αναλάβει χρέη publisher για την Xbox One έκδοση, μια retail κυκλοφορία μοιάζει σίγουρα πιθανή. Για την ώρα το PUBG είναι διαθέσιμο μέσω του Steam Early Access και η Bluehole εργάζεται σκληρά για να έχει έτοιμη την 1.0 έκδοση πριν το τέλος του 2017.