Star Wars: Battlefront II | Έγινε γνωστό πόσες ώρες διαρκεί το campaign του

Περίπου όσο ένα Call of Duty
23 Οκτωβρίου 2017 08:55
Star Wars: Battlefront II | Έγινε γνωστό πόσες ώρες διαρκεί το campaign του

Μπορεί η προσθήκη microtransactions και lootboxes στο Star Wars: Battlefront II να έχει ενοχλήσει αρκετούς, αλλά ο τίτλος της EA παραμένει ένας από τους πιο αναμενόμενους της χρονιάς. Μετά από την απουσία κάποιου campaign στο reboot του 2015, το sequel έρχεται να καλύψει το κενό αυτή τη φορά. Ήδη έχουμε δει και έχουμε ακούσει πολλά για το single-player κομμάτι του παιχνιδιού, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η εντυπωσιακή Janina Gavankar, η οποία έχει δανείσει την φωνή και την εμφάνιση της στην Iden Versio που δουλεύει για την Αυτοκρατορία και το Inferno Squad.

Μιλώντας στο Press-Start, ο παραγωγός του παιχνιδιού David Robillard αποκάλυψε και την εκτιμώμενη διάρκεια του campaign. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μείνουν απασχολημένοι για περίπου 5 με 8 ώρες. Φυσικά αυτό εξαρτάται και από τον τρόπο που παίζεται.

Ο Robillard επισήμανε:

Σκεφτήκαμε ότι περίπου 5 με 7, ίσως 8 ώρες είναι πιθανότατα ένας καλός χρόνος ... θέλαμε να παραμείνουμε στραμμένοι προς την Star Wars φαντασίωση που οι παίκτες θα βιώσουν και δεν θα πρέπει να χάσουν το ενδιαφέρον τους.

Το Star Wars: Battlefront II αναμένεται να σας απασχολήσει όσο και ένα τυπικό Call of Duty με το campaign του. Ο τίτλος κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου για τα PS4, Xbox One και PC.