PUBG: Περισσότεροι από 300,000 λογαριασμοί ‘έφαγαν’ ban

Ενώ το παιχνίδι έσπασε ξανά το ατομικό του ρεκόρ παικτών
15 Οκτωβρίου 2017 15:42
PUBG: Περισσότεροι από 300,000 λογαριασμοί ‘έφαγαν’ ban

Οι cheaters δεν έχουν μείνει σε ησυχία τον τελευταίο καιρό, αφού μετά την μήνυση της Epic Games σε δύο παίκτες του Fortnite που παραβίαζαν τους κανόνες διακινώντας cheating εργαλεία, έρχεται και το PUBG που με τη σειρά του έχει κάνει ban σε 322,000 λογαριασμούς.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, το BattlEye, το οποίο έχει αναλάβει να κρατάει καθαρό το PlayerUnknown’s Battlegrounds, ανακοίνωσε πως συνολικά έχει απαγορευτεί η πρόσβαση στο παιχνίδι σε περισσότερους από 322,000 cheaters. Περίπου 6 με 13 χιλιάδες λογαριασμοί ‘τρώνε’ ban κάθε μέρα, με την πλειοψηφία αυτών να προέρχεται από την Κίνα.

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds έχει πουλήσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα και ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του έτους και στο Xbox One. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία εικοσιτετράωρα το PUBG έσπασε ξανά το ατομικό του ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών, φτάνοντας τους 2,279,084 παίκτες σε μια χρονική στιγμή.

Tags: