Ο Akira Yamaoka θέλει να "αναστηθεί" η σειρά Silent Hill

Ο θρυλικός συνθέτης είναι ανοιχτός σε μία επανένωση με την Team Silent
04 Σεπτεμβρίου 2017 12:13
Ο Akira Yamaoka θέλει να

Μετά το τελευταίο Silent Hill το 2012 με τίτλο Downpour, αρκετοί πλέον έχουν διαγράψει την σειρά από το μυαλό τους θέλοντας να μείνουν στις αναμνήσεις των πρώτων παιχνιδιών. Την όλη αυτή νοσταλγία πήγε να ξυπνήσει ο Hideo Kojima με το P.T, αλλά υπόθεση κατάντησε κωμικοτραγική με την Konami να απολύει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της εποχής και να ακυρώνει το project.

Παρόλα αυτά, εκτός των fans υπάρχουν και άλλοι που θα ήθελαν την σειρά Silent Hill να αναστηθεί. Ένας από αυτούς είναι ο θρυλικός μουσικοσυνθέτης και μέλος της Team Silent, Akira Yamaoka. Μιλώντας στο pcgamer στην Gamescom 2017, ο Yamaoka εξέφρασε την επιθυμία του πως όχι μόνο θα ήθελε η survival horror σειρά να αναστηθεί, αλλά είναι ανοιχτός και σε μία επανένωση με την Team Silent.

Στην συνέχεια της συνέντευξης του, ο συνθέτης ερωτήθηκε σχετικά με την γνώμη του για τον Hideo Kojima και το όλο θέμα με την Konami. Ο ίδιος απάντησε:

Είναι δύσκολο να πω κάτι, όλοι ήταν πραγματικά λυπημένοι για αυτό, έτσι ακολούθησα την διάθεση των άλλων (είπε γελώντας). Αφού όλοι έλεγαν: είναι ντροπή, είναι πολύ κακό - ίσως είναι ντροπή και είναι πολύ κακό.

Το θετικό από την όλη συνέντευξη του Akira Yamaoka είναι πως ο συνθέτης μέχρι και σήμερα δεν έχει διαγράψει την σειρά Silent Hill και από ότι φαίνεται θα ήθελε μέχρι και να ξανασυναντηθεί με την παλιά του ομάδα για να μιλήσουν για αυτή. Τώρα, αν υπάρξει όντως μία επανένωση και δούμε κάποιο νέο Silent Hill, είναι κάτι που θα μάθουμε στο μέλλον.