Ένας νέος Jason έρχεται στο Friday the 13th: The Game

Εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο το παιχνίδι
19 Αυγούστου 2017 11:58
Ένας νέος Jason έρχεται στο Friday the 13th: The Game

Η ομάδα ανάπτυξης Illfonic, υπεύθυνη για το Friday the 13th: The Game, ανανέωσε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο περιεχόμενο με το οποίο σκοπεύει να εμπλουτίσει τον τίτλο.

Πιο συγκεκριμένα, το Spring Break 1984 Clothing Pack θα φέρει νέες επιλογές ρουχισμού για τους camp counselors και θα κοστίζει $3.99. Παράλληλα, ένας νέος Jason με τις δικές του ξεχωριστές ικανότητες και δύο ακόμα counselors θα προστεθούν στο παιχνίδι, ενώ ο Retro Jason θα αφαιρεθεί για λίγους μήνες, έτσι ώστε η ομάδα να κάνει μερικές βελτιώσεις. Παράλληλα, ένας νέος χάρτης θα γίνει διαθέσιμος δωρεάν για όλους τους παίκτες, ενώ η ομάδα μίκρυνε το μέγεθος των Higgins, Packanack και Crystal Lake, αλλάζοντας τις τοποθεσίες των οχημάτων και του loot, καθώς και τους τρόπους διαφυγής. Τέλος, μεταξύ άλλων το παιχνίδι θα εμπλουτιστεί και με νέα δωρεάν communication emotes, καθώς και με ένα βελτιωμένο HUD/UI.

Οι ημερομηνίες κυκλοφορίες για τα πακέτα περιεχομένου που περιγράφονται παραπάνω δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.