Το Nier: Automata έσωσε την PlatinumGames

Ο Hideki Kamiya ευχαριστεί δημόσια τον Yoko Taro
14 Αυγούστου 2017 07:32
Το Nier: Automata έσωσε την PlatinumGames

Μετά από μερικά movie tie-ins τα οποία δεν τα είχαν πάει ιδιαίτερα καλά εμπορικά και την ακύρωση του Scalebound από την Microsoft, η PlatinumGames σίγουρα βρέθηκε σε μια αρκετά δύσκολη θέση. Ωστόσο, η τεράστια επιτυχία του Nier: Automata φαίνεται πως έσωσε την ταλαντούχα ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Hideki Kamiya, δημιουργός των Resident Evil 2, Devil May Cry, Ōkami, Bayonetta και The Wonderful 101, ο οποίος μέχρι πρότινος ασχολούνταν με το Scalebound, δήλωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter:

Η επιτυχία του Nier μέχρι στιγμής έχει δώσει στην Platinum ένα νέο κοινό, ένα ολοένα και αυξανόμενο προσωπικό, μια λαμπρή ιστορία επιτυχίας, αύξηση των ειδικευμένων θέσεων εργασίας και γενικά μεγάλο όφελος. Συνήθως, δεν μπορώ παρά να προσπαθώ να κάνω τα πάντα μόνος μου...είναι μια θλιβερή ιστορία, αλλά το να πω ότι ο Yoko Taro έσωσε την Platinum δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή. Δεν μπορώ να τον ευχαριστήσω αρκετά.

Το Nier: Automata του Ιάπωνα δημιουργού Yoko Taro κυκλοφορεί για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποκλειστικά για το PS4 και το αναβαθμισμένο PS4 Pro, όσον αφορά τις κονσόλες. Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, πατώντας εδώ.