Περισσότερες πωλήσεις περίμενε η Respawn για το Titanfall 2

Ο CEO της εταιρίας κάνει tease για νέα πράγματα
05 Αυγούστου 2017 05:04
Περισσότερες πωλήσεις περίμενε η Respawn για το Titanfall 2

Παρόλο που το Titanfall 2 διόρθωσε πολλά από τα αρνητικά που έφερε ο προκάτοχος του και άφησε χαρούμενους τους fans του, οι πωλήσεις του παιχνιδιού δεν οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα. Μιλώντας στο GameSpot, ο συνιδρυτής και CEO της Respawn Entertainment, Vince Zampella, είπε πως παρόλο που το παιχνίδι ήταν "επιτυχία" και "πούλησε καλά", τα πράγματα θα μπορούσε να ήταν και καλύτερα. Πιο αναλυτικά:

"Το παιχνίδι ήταν επιτυχία, πούλησε καλά, αλλά δεν πούλησε τόσο καλά όσο ελπίζαμε. Ίσως επειδή ήταν στριμωγμένο, η τιμολόγηση ήταν επιθετική - ήταν ένα σκληρό παράθυρο για να κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι μας".

Επιπλέον, ο ίδιος μίλησε και για το μέλλον του παιχνιδιού.

"Είναι σημαντικό για εμάς να διατηρήσουμε το franchise. Έχουμε τον δημιουργό ο οποίος είναι υπεύθυνος για την διασφάλιση του franchise σε διάφορα formats, να βεβαιώνεται πως αυτό θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία δεν έχουμε ανακοινώσει, αλλά επενδύουμε πολύ στο σύμπαν του Titanfall".

Αυτά είχε να πει ο CEO της Respawn σχετικά με την τωρινή κατάσταση του παιχνιδιού. Σίγουρα, η κοινότητα του συνεχίζει να μεγαλώνει, αλλά από ότι φαίνεται η εταιρία δεν έμεινε αρκετά ευχαριστημένη με τις πωλήσεις που πραγματοποίησε το δεύτερο κεφάλαιο. Αξίζει να αναφερθεί, πως το Titanfall 2 κυκλοφόρησε σχετικά κοντά, μαζί με άλλους δύο "γίγαντες" του FPS genre. Ένα είναι το Call of Duty: Infinite Warfare (4 Νοεμβρίου) και το άλλο είναι το Battlefield 1 (28 Οκτωβρίου).