Retail κυκλοφορία για το Friday the 13th: The Game

Με τις πωλήσεις του να πλησιάζουν τα 2 εκατομμύρια
03 Αυγούστου 2017 12:13
Retail κυκλοφορία για το Friday the 13th: The Game

Όπως ανακοίνωσε η publishing εταιρία, Gun Media, το Friday the 13th: The Game ετοιμάζεται πολύ σύντομα για την retail του κυκλοφορία. Ο multiplayer τίτλος που είναι εμπνευσμένος από την γνωστή σειρά ταινιών με την ίδια ονομασία έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό για τα PS4, Xbox One και PC. Ωστόσο, η διάθεση του είχε πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από τα αντίστοιχα ψηφιακά καταστήματα της κάθε πλατφόρμας.

Η retail κυκλοφορία του Friday the 13th: The Game θα πραγματοποιηθεί (φυσικά) την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου και αφορά μόνο τις δύο κονσόλες. Το φυσικό αντίτυπο, πέρα από το ίδιο το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και το Bloody Jason skin, καθώς και το Counselor Clothing Pack με επιπλέον αντικείμενα για τους camp counselors του παιχνιδιού. Η τιμή του θα ανέρχεται στα $39.99.

Παρακάτω ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση της retail έκδοσης.

Παράλληλα, μιλώντας στο GamesIndustry.biz, ο Wes Keltner, δημιουργός του παιχνιδιού και επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης Gun Media, έκανε γνωστό πως οι πωλήσεις του τίτλου έφτασαν τα 1.8 εκατομμύρια. Ο Keltner μιλάει επίσης για τις διάφορες δυσκολίες που συνάντησε η ομάδα εξαιτίας του χαμηλού budget και της ραγδαίας αύξησης των ενεργών παικτών. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του, πατώντας εδώ.