Επίσημο το Assassin's Creed: Rogue

Δείτε το πρώτο trailer και τις εικόνες
06 Αυγούστου 2014 09:40
Επίσημο το Assassin's Creed: Rogue

Ύστερα από τη διαρροή του trailer, η Ubisoft αναγκάστηκε να αποκαλύψει επισήμως το Assassin's Creed: Rogue. Στον last-gen τίτλο της σειράς  που λαμβάνει χώρα το 1751, αναλαμβάνουμε το ρόλο του Shay Patrick Cormac ενός Templar που προδόθηκε από το τάγμα των Assassins. Όπως θα δείτε και στις παρακάτω υψηλής ανάλυσης εικόνες, θα ταξιδέψουμε στην Αλαμπάμα, στο Κεμπέκ, τη Νέα Υόρκη μέχρι και το Βορειοατλαντικό ωκεανό, παρέα με το πλοίο Morrigan. Μάλιστα, τα ναυτικά μέρη του gameplay έχουν αναβαθμιστεί και πλέον θα μπορούν τα αντίπαλα καράβια να προσπαθήσουν να καταλάβουν το Morrigan. 

Η πλοκή κατά κάποιο τρόπο θα έχει σύνδεση με το AC: Unity, ενώ σχεδόν σίγουρα θα συνδέεται με την ιστορία της οικογένειας Kenway από τα Assassin's Creed 3 και IV. Μάλιστα ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες θεωρίες εξαιτίας του γεγονότος πώς η στολή του Shay είναι το μυστικό outfit που ξεκλειδώνει ο Edward στο Black Flag. Παρόλο που αποτελεί τον δεύτερο τίτλο του franchise που θα κυκλοφορήσει σε έναν χρόνο και πιθανώς το τελευταίο για τα PS3/X360, το Rogue αναπτύσσεται κυρίως από τη Ubisoft Sofia (AC: Liberation) σε συνεργασία με τα studio Ubisoft Quebec, Montreal, Chengdu, Milan, Singapore και Bucharest. Αξίζει να σημειωθεί πώς το Rogue δεν θα υποστηρίζει κανενός τύπου multiplayer, παρά την ύπαρξη του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού στα τελευταία μέλη της σειράς. 

Το Assassin's Creed Rogue θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για τα PlayStation 3 και Xbox 360. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό του τίτλου.

Tags: