Δωρεάν όλα τα επί πληρωμή DLC του DOOM

Μεγάλες αλλαγές με το patch 6.66
20 Ιουλίου 2017 11:52
Δωρεάν όλα τα επί πληρωμή DLC του DOOM

Το reboot της θρυλικής σειράς Doom από την Id Software έχει κυκλοφορήσει εδώ και ένα χρόνο περίπου και η ομάδα ανάπτυξης πλέον αποφάσισε να διαθέσει εντελώς δωρεάν όλα τα επί πληρωμή DLC που είχαν κυκλοφορήσει για τον τίτλο. Η συγκεκριμένη αλλαγή είναι μέρος του μεγάλου update 6.66, το οποίο φέρνει ριζικές αλλαγές στο multiplayer κομμάτι.

Συγκεκριμένα, μαζί με άλλους μηχανισμούς, το progression system έχει αλλάξει εξ’ ολοκλήρου. Πλέον αντί για τα τυχαία loot drops, οι παίκτες θα ξεκλειδώνουν νέο περιεχόμενο ολοκληρώνοντας διάφορες in-game προκλήσεις και ανεβαίνοντας levels. Εξαιτίας αυτών των αλλαγών, όλοι οι παίκτες θα επιστρέψουν στο αρχικό level και οι βετεράνοι που πέτυχαν το Slayer level θα ανταμειφθούν με ένα ειδικό badge. Τα αντικείμενα που έχουν κερδίσει οι παίκτες έως τώρα δεν θα επηρεαστούν. Παράλληλα, έχουν γίνει αλλαγές στο UI, ενώ το Hack Module System αντικαταστάθηκε από το νέο Runes System, το οποίο είναι αντίστοιχο με αυτό του campaign.

Για να καλωσορίσει αυτές τις αλλαγές, η Id Software έχει οργανώσει ένα δωρεάν Σαββατοκύριακο για το DOOM, όπου όποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί να δοκιμάσει εντελώς δωρεάν τα δύο πρώτα επίπεδα του campaign, ολόκληρο το ανανεωμένο multiplayer και το Arcade Mode.  Η δωρεάν περίοδος έχει ξεκινήσει για το PC και το Xbox One, ενώ οι κάτοχοι PS4 θα μπορούν να δοκιμάσουν τον τίτλο ξεκινώντας από τις 27 Ιουλίου.