Ataribox: Νέα κονσόλα για την Αtari μετά από 20 χρόνια

Η θρυλική εταιρία επιστρέφει στην αγορά των κονσολών
17 Ιουλίου 2017 13:17
Ataribox: Νέα κονσόλα για την Αtari μετά από 20 χρόνια

Διαβάζοντας τον τίτλο, μερικοί ίσως και να μην μπορούν να πιστέψουν πως η Atari επιστρέφει στην αγορά των κονσολών μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Η ανακοίνωσή της πραγματοποιήθηκε μέσω ενός newsletter που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο, η οποία συνοδεύθηκε από εικόνες που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ο σχεδιασμός του Ataribox είναι εμπνευσμένος από τις παλαιότερες Atari κονσόλες με ένα χαρακτηριστικό ξύλινο σχεδιασμό, πλευρωτές γραμμές και υψωμένο το πίσω μέρος της. Αν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κονσόλας δεν είναι ακόμα γνωστά, αυτό που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι πως το Ataribox θα έχει SD slot, HDMI output και τέσσερις (4) USB θύρες. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες προϊδεάζουν το κοινό πως πρόκειται για μια κονσόλα με μοντέρνο εσωτερικό αλλά αυτό μένει να το δούμε. Η εταιρία δήλωσε πως σκοπεύει να ανακοινώνει σταδιακά νέες πληροφορίες αλλά με μέτρο διότι αναζητούν σωστό feedback από τη κοινότητα.

Το Ataribox αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία σε μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες και μια με ξύλινο σχεδιασμό. Παρακάτω ακολουθεί μία δήλωση από την εταιρία.

Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα νέο προϊόν που παραμένει πιστό στη κληρονομιά μας ενώ θα είναι ελκυστικό τόσο στους παλιούς όσο και στους καινούργιους fans της Atari.

 

 

Tags: