Το PS4 Pro ντύνεται στα λευκά για το Destiny 2

Νέο bundle με Glacier White κονσόλα
10 Ιουλίου 2017 14:55
Το PS4 Pro ντύνεται στα λευκά για το Destiny 2

Με την open beta του Destiny 2 να βρίσκεται προ των πυλών, η Sony ανακοίνωσε ένα νέο bundle για το PS4 Pro. Συγκεκριμένα, το πακέτο θα περιλαμβάνει το άκρως αναμενόμενο παιχνίδι της Bungie, καθώς και ένα voucher με το Destiny 2 expansion pass και επιπλέον premium ψηφιακό περιεχόμενο. Το αξιοσημείωτο είναι πως η κονσόλα του πακέτου θα είναι λευκού χρώματος για να ταιριάζει με το συνοδευόμενο παιχνίδι. Όπως το Glacier White PS4 Pro έτσι και το Dualshock 4 χειριστήριο θα είναι λευκού χρώματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως έγινε και με το πρώτο Destiny, η συνεργασία της Sony με την Activision θα έχει ως αποτέλεσμα οι κάτοχοι PS4 να μπορούν να απολαύσουν πρώτοι αρκετό αποκλειστικό περιεχόμενο, πριν αυτό καταφθάσει στις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να δείτε την κονσόλα από όλες τις οπτικές γωνίες σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, πατώντας εδώ. Για την ώρα παραμένει άγνωστο αν η λευκή PS4 Pro κονσόλα θα γίνει διαθέσιμη χωρίς το Destiny 2, όπως το λευκό PS4 Slim που κυκλοφορεί ήδη στα καταστήματα.