Το Pillars Of Eternity έρχεται στα PS4 και Xbox One

Η Complete Edition καταφθάνει τον Αύγουστο
22 Ιουνίου 2017 08:39
Το Pillars Of Eternity έρχεται στα PS4 και Xbox One

Μετά την ανακοίνωση πως το το Cities: Skylines έρχεται στο PS4, η Paradox Interactive έκανε γνωστό πως ένα ακόμα παιχνίδι της θα καταφθάσει στις οικιακές κονσόλες. Ο λόγος γίνεται για το Pillars Of Eternity της ομάδας ανάπτυξης Obsidian Entertainment που είναι διαθέσιμο από το 2015 στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μάλιστα για το παιχνίδι έχουν κυκλοφορήσει και δύο μεγάλα expansions, το The White March Part 1 και Part 2.

Η έκδοση των κονσολών θα ονομάζεται Pillars Of Eternity: Complete Edition και θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, τα δύο expansions του και όλα τα updates που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα τυπικό port, μιας και έχει γίνει αρκετή δουλειά για να διασφαλιστεί η άνεση των παικτών και ο εύκολος χειρισμός του τίτλου. Πέρα από τα controls, το UI και τα μενού έχουν επανασχεδιαστεί και αυτά.

Το Pillars of Eternity: Complete Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS4 και Xbox One στις 29 Αυγούστου με τιμή που θα ανέρχεται στα $50. Αξίζει να σημειωθεί πως το sequel του, Pillars of Eternity II: Deadfire βρίσκεται υπό ανάπτυξη αυτή τη στιγμή και θα καταφθάσει μέσα στο 2018 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.