Forza Motorsport 7: Περισσότερα από 700 αυτοκίνητα και 30 τοποθεσίες

Νέες πληροφορίες για τον τίτλο της Turn 10 Studios
12 Ιουνίου 2017 10:19
Forza Motorsport 7: Περισσότερα από 700 αυτοκίνητα και 30 τοποθεσίες

Ο Creative Director του Forza Motorsport 7, Bill Giese, έδωσε μερικές νέες πληροφορίες για τον αναμενόμενο racing τίτλο της Turn 10 Studios μέσα από την εκπομπή Live At E3. Ο Giese ανέφερε πως το έβδομο κεφάλαιο του franchise είναι το πιο προχωρημένο τεχνικά, το πιο όμορφο αλλά και παράλληλα το πιο περιεκτικό παιχνίδι της Turn 10. Εκτός από την 4K ανάλυση και τα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί, το Forza Motorsport 7 θα έχει 4K textures και αναβαθμίσεις στο σύστημα φωτισμού. Σε ότι αφορά στο περιεχόμενο, αναμένεται να έχει πάνω από 700 αυτοκίνητα με τις Ferrari, Porsche και Lamborghini να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή συλλογή αυτοκινήτων που έχει συμπεριληφθεί ποτέ σε racing παιχνίδι.

Επιπλέον, το παιχνίδι θα έχει περισσότερα από 30 περιβάλλοντα συμπεριλαμβανομένου των Dubai, Mugello και του Maple Valley Raceway που κάνει την επιστροφή του. Σχετικά με το online τμήμα, θα υπάρξουν νέα πρωταθλήματα, καινούργια εργαλεία spectation και ενσωμάτωση με το Mixer.

Το Forza Motorsport 7 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου για PC και Xbox One ενώ το patch του Xbox One X θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα που θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων η νέα κονσόλα.