Ο Cristiano Ronaldo είναι το νέο πρόσωπο του FIFA 18

Το πρώτο trailer είναι εδώ
05 Ιουνίου 2017 15:11
Ο Cristiano Ronaldo είναι το νέο πρόσωπο του FIFA 18

Η Electronic Arts βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία και δύο ημέρες μετά την νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, ανακοίνωσε και επίσημα το FIFA 18, στο οποίο θα φιγουράρει ο Cristiano Ronaldo. Το FIFA 18 θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: Standard Edition, Ronaldo Edition και Icon Edition. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα περιεχόμενα των τριών εκδόσεων μέσα από την παρακάτω εικόνα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του επόμενου ποδοσφαιρικού τίτλου της Electronic Arts, ο οποίος θα κάνει χρήση της Frostbite μηχανής γραφικών για ακόμα μια φορά.

Το FIFA 18 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, PlayStation 3 και Xbox 360. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά φέτος το FIFA Ultimate Team mode της PS4 έκδοσης θα υποδεχθεί μερικούς από τους πιο ιστορικούς παίκτες του ποδοσφαίρου, όπως ο βραζιλιάνος Ronaldo Nazario. Το Legends Mode αντικαθίσταται από το Icons Mode, το οποίο δεν θα αποτελεί πλέον αποκλειστικότητα του Xbox. Παράλληλα, το The Journey: Hunter Returns Mode και η Frosbite Game Engine θα βρίσκονται μόνο στις εκδόσεις του Xbox One, PlayStation 4 και PC.

Η έκδοση του Nintendo Switch δεν θα κάνει χρήση της νέας μηχανής και το εν λόγω mode θα απουσιάζει.