Το νέο expansion του The Elder Scrolls Online πάει Morrowind

Έρχεται τον Ιούνιο η μεταφορά του TES III στον MMO τίτλο
01 Φεβρουαρίου 2017 03:57
Το νέο expansion του The Elder Scrolls Online πάει Morrowind

Μέσα από ένα livestream, η Bethesda Softworks ανακοίνωσε το πρώτο Chapter expansion για το The Elder Scrolls Online. Έτσι, για το εορτασμό των 15 χρόνων από την κυκλοφορία του Morrowind, το νέο expansion ονομάζεται The Elder Scrolls: Morrowind και θα μεταφέρει την περιοχή της Vvardenfell στο online περιβάλλον του τίτλου. Το Morrowind chapter θα προσθέσει εκατοντάδες επιπλέον ώρες gameplay και θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ζώνη που δημιουργήθηκε ποτέ για το TESO και την πρώτη φορά που η περιοχή θα είναι playable από την εποχή του The Elder Scrolls III το 2002. Όλα τα μνημεία και τα αξιοθέατα της περιοχής όπως οι Vivec City και Balmora θα φέρουν ανανεωμένο τεχνικό τομέα, ενώ θα λαμβάνει χώρα 700 χρόνια πριν το TES III. 

Για πρώτη, επίσης, φορά από το λανσάρισμα του TES, το expansion θα προσθέσει ένα νέο class, το Warden. Επίσης, θα συστηθούμε στο Battlegrounds, ένα νέο PvP battle mode που οι παίκτες θα μάχονται σε αρένες με ομάδες έως και τεσσάρων ατόμων, ενώ ένα νέο Trial 12 παικτών θα προστεθεί στο The Halls of Fabrication ενόψει της κυκλοφορίας του Morrowind chapter. 

Η διάθεση του θα γίνει σε retail και ψηφιακή μορφή για όσους θέλουν τώρα να μπουν στο παιχνίδι με κόστος $59.99, όσοι θέλουν απλά να αναβαθμίσουν θα τους κοστίσει $39.99, ενώ θα υπάρξουν και Physical και Digital Collector's Edition στα $99.99 με ένα collectible statue και πολλά ακόμη.

Το The Elder Scrolls Online: Morrowind θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου για τα PS4, Xbox One και PC.