Black Mesa: Πρώτη εικόνα από τα Xen επίπεδα

Το remake του πρώτου Half-Life κοντά στην ολοκλήρωσή του
23 Δεκεμβρίου 2016 14:33
Black Mesa: Πρώτη εικόνα από τα Xen επίπεδα

Η Crowbar Collective, το στούντιο υπεύθυνο για Black Mesa, το φιλόδοξο remake του πρώτου Half-Life, επιφύλασσε μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τους οπαδούς της σειράς, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία από τα Xen επίπεδα του παιχνιδιού. Πρόκειται για το τελευταίο remastered κομμάτι του ιστορικού FPS της Valve, το οποίο πολλοί οπαδοί της σειράς θεωρών και το χειρότερο σημείο του τίτλου.

Η ομάδα του Black Mesa τόνισε πως θέλει η δική τους εκδοχή να δίνει την αίσθηση πως πραγματικά ανήκει στο σύνολο του παιχνιδιού, όσον αφορά του μηχανισμούς, την συνοχή και την εξέλιξη. Συγχρόνως θέλουν όμως να χτίσουν κάτι που μοιάζει φρέσκο, αλλά είναι και οικείο για τους βετεράνους της σειράς. Στο gallery που ακολουθεί θα βρείτε τόσο την εικόνα από τον ανανεωμένο Xen, όσο και μερικές εικόνες από τον Xen του πρώτου παιχνιδιού για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας.

Το Black Mesa κυκλοφορεί από το 2015 στο Steam, σε Early Acess μορφή, ενώ η ομάδα στοχεύει το καλοκαίρι του 2017 για την τελική κυκλοφορία του τίτλου.

Black Mesa Xen - Unboxholics.com