“Ποτέ μην υποτιμάτε την Nintendo”

Νέες δηλώσεις από τον Peter Moore της EA
30 Νοεμβρίου 2016 12:11
“Ποτέ μην υποτιμάτε την Nintendo”

Στα πλαίσια του ετήσιου τεχνολογικού συνεδρίου, Credit Suisse 2016, που έλαβε χώρα στην Αριζόνα, ο CCO της EA, Peter Moore αναφέρθηκε στην Nintendo και στη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών. Τόνισε πως ο ιαπωνικός κολοσσός αντιμετώπισε κάποια προβλήματα πρόσφατα, αλλά ποτέ δεν πρέπει να τον υποτιμάμε. Τόνισε μάλιστα πως η EA θα φέρει ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της στο Switch και θα παρακολουθήσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πορεία της νέα κονσόλας.

Ένα απόσπασμα των δηλώσεών του ακολουθεί παρακάτω μεταφρασμένο από εμάς.

Η Nintendo ήταν πάντα και θα είναι πάντα ένα πολύ σημαντικός συνεργάτης σε αυτή τη βιομηχανία. Έχουν μερικά από τα καλύτερα first party στούντιο ανάπτυξης στον κόσμο και μερικές από τις πιο πολύτιμες πνευματικές ιδιοκτησίες στον κόσμο. Έχουμε ανακοινώσει δημόσια πως συνεργαζόμαστε μαζί τους στη νέα τους πλατφόρμα, το Switch, αλλά δεν έχουμε μιλήσει λεπτομερώς για αυτό. Μπορείτε να φανταστείτε, όπως έχετε ήδη ακούσει, πως ένα από τα μεγάλα παιχνίδια μας θα διατεθεί για την πλατφόρμα.

Είμαστε πολύ μεγάλοι οπαδοί της. Έχουμε μια σχέση που μετρά πολλές δεκαετίες πίσω. Μπορεί να αντιμετώπιζαν κάποιες δυσκολίες πρόσφατα, ωστόσο ποτέ, μα ποτέ, μην υποτιμάτε την Nintendo στη συγκεκριμένη αγορά και τη δυνατότητά της να αξιοποιεί τις φανταστικές της ικανότητες στη δημιουργία παιχνιδιών. Με τις πνευματικές της ιδιοκτησίες, είτε είναι τα Mario, είτε τα Zelda, είτε τα Metroid Prime, μπορούμε να συνεχίσουμε για πάντα με τα πράγματα που μπορούν να κάνουν…προφανώς και τα Pokemon, όπως είδαμε πρόσφατα.