Η Nintendo δεν θα επαναλάβει τα λάθη του Wii U με το NX

Νέες δηλώσεις από τον Reggie Fils-Aime
29 Αυγούστου 2016 13:42
Η Nintendo δεν θα επαναλάβει τα λάθη του Wii U  με το NX

Ο πρόεδρος της Nintendo Αμερικής, Reggie Fils-Aime, αναφέρθηκε σε μερικά από τα λάθη που έκανε η εταιρία όταν έφερε στην αγορά το Wii U. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Alistdaily σημείωσε πως η Nintendo δεν θα επαναλάβει αυτά τα λάθη με το launch της νέας της κονσόλας, του Nintendo NX.

Παρακάτω ακολουθεί ένα απόσπασμα των δηλώσεων του μεταφρασμένο από εμάς.

Κάθε φορά που φέρνουμε στην αγορά μια νέα πλατφόρμα, κάθε φορά που κυκλοφορoύμε ένα σημαντικό νέο παιχνίδι, πάντα μαθαίνουμε. Πάντα κάνουμε μια ανάλυση του τι δούλεψε και τι όχι. Σίγουρα το έχουμε κάνει αυτό και με το Wii U.

Ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλύτερα μόλις λανσάρουμε το NX, είναι να δουλέψουμε περισσότερο στο επικοινωνιακό κομμάτι, πως τοποθετείται δηλαδή στην αγορά το προϊόν. Πρέπει να βοηθήσουμε περισσότερο το κοινό, ώστε να καταλάβει την μοναδικότητά του και τι συνεπάγεται για την gaming εμπειρία.

Επίσης, πρέπει να κάνουμε και καλύτερο προγραμματισμό των κυκλοφοριών μας, έτσι ώστε να έχουμε μια συνεχής ροή καλών νέων παιχνιδιών που θα παρακινούν όλο και περισσότερο κόσμο να αγοράσει το hardware, αλλά και το software μας.