Που βρίσκεται το BF: Bad Company;

Ο Karl-Magnus Troedsson της DICE δίνει απαντήσεις
25 Ιουνίου 2014 03:28
Που βρίσκεται το BF: Bad Company;

Για την πολυετή απουσία του Bad Company franchise μίλησε  ο γενικός διευθυντής της DICE, Karl-Magnus Troedsson, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Eurogamer. Αν και φέτος αναμέναμε τη συνέχεια της περιπέτειας του Marlowe και της υπόλοιπης Bad Company, η ΕΑ μας σέρβιρε το Battlefield: Hardline, δημιουργώντας έτσι ερωτήματα γύρω από το θέμα. Ο γενικός διευθυντής της DICE είπε πως η ομάδα του δεν ξέρει τι θέλουν οι ίδιοι οι παίκτες από ένα καινούργιο Bad Company και δεν μπορεί να αντιληφθεί πλήρως τις προσδοκίες τους, τουλάχιστον όσον αφορά το single-player κομμάτι.

"Θα ήταν τρομακτικό να πηγαίναμε πίσω και να κάνουμε remake ένα αγαπημένο παιχνίδι των fans όταν κανείς δεν μπορεί να χώσει τη μύτη του σε κάτι που ο κόσμος τόσο πολύ αγαπά.

Αλλά αρκετός κόσμος λέει το εξής: Το multiplayer του Bad Company 2 ήταν το καλύτερο που έχετε κάνει. ΟΚ γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι δύσκολο για τον κόσμο να διατυπώσει γιατί συμβαίνει, πράγμα που το κάνει εξίσου δύσκολο για εμάς. Θα ήταν δύσκολο να κάνουμε κάτι σαν και αυτό remake. Μπορούμε να το κάνουμε; Σίγουρα. Έχουμε τις θεωρίες μας όσον αφορά το multiplayer κομμάτι." ήταν τα λόγια του αφεντικού της DICE.

Tags: