Το Rogue One έρχεται στο Star Wars Battlefront

Το πολυαναμενόμενο "Death Star" expansion έρχεται τον Σεπτέμβριο
17 Ιουλίου 2016 09:47
Το Rogue One έρχεται στο Star Wars Battlefront

Στα πλαίσια του Star Wars Celebration Europe, ανακοινώθηκαν από τη DICE τα σχέδια για τα δύο τελευταία expansions του Star Wars Battlefront, που θα έρθουν στους προσεχείς μήνες. Ο Niklas Fegreaus, design director, αποκάλυψε  με ένα εντυπωσιακό trailer το πολυαναμενόμενο "Death Star" expansion, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Το εν λόγω expansion θα περιλαμβάνει επίσης τους Bossk αλλά και τον λατρεμένο Chewbacca ως τους νέους heroes, τέσσερις νέους χάρτες εντός και εκτός του Death Star, πολλά νέα οχήματα, όπλα και star cards, καθώς και multi-stage gameplay με εναλλαγές από τον χώρο γύρω από το Death Star στο περίφημο trench run του σταθμού. 

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη αφορά το τέταρτο και τελευταίο expansion του Battlefront, το οποίο αποτελούσε μυστήριο εδώ και μήνες. Τελικά, αποκαλύφθηκε πως το Rogue One: A Star Wars Story έρχεται στο shooter της DICE με το "Rogue One: Scarif" expansion, το οποίο θα περιλαμβάνει heroes (Director Orson Krennic του Ben Mendelsohn και Jyn Erso της Felicity Jones) και χάρτες από την επερχόμενη ταινία και τον Scarif, τον πλανήτη της ταινίας που είναι γεμάτος με αμμουδιές και παραλίες. Το τελευταίο expansion θα γίνει διαθέσιμο τον Δεκέμβριο παράλληλα με την προβολή της ομώνυμης ταινίας, οπότε υποθέτουμε πως θα γίνει στις 16/12 και θα δοθεί κατά δύο βδομάδες νωρίτερα στους κατόχους season pass. 

Το 2017 έχει τοποθετηθεί η κυκλοφορία του Star Wars Battlefront 2 οπότε και θα εστιάσει στο lore των νέων ταινιών και φυσικά στο άκρως αναμενόμενο Episode VIII.