Η Remedy αναπτύσσει ήδη τον επόμενο τίτλο της

Και οι ελπίδες για το Alan Wake 2 αναπτερώνονται
21 Απριλίου 2016 11:22
Η Remedy αναπτύσσει ήδη τον επόμενο τίτλο της

Ένα από τα πιο φορμαρισμένα και ταλαντούχα studio της βιομηχανίας είναι αδιαμφισβήτητα η Remedy Entertainment. Αυτόν τον καιρό απολαμβάνει την επιτυχία που έκανε το Quantum Break, το νεότερο φιλόδοξο πόνημα της που μπλέκει ένα παραδοσιακό action παιχνίδι με τηλεοπτική σειρά, το review του οποίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Φαίνεται όμως πως δεν επαναπαύεται και ήδη αναπτύσσει το επόμενο παιχνίδι της, με βάση τα στοιχεία που έρχονται από τα LinkedIn προφίλ στελεχών της. 

Συγκεκριμένα ο Kyle Rowle, lead designer, και ο narrative lead της εταιρίας, Mikko Rautalahti, αναφέρουν στα προφίλ τους πως εδώ και εννέα μήνες εργάζονται σε έναν μη ανακοινωθέν τίτλο. Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δείχνουν κατά πάσα πιθανότητα πως πρόκειται για το Alan Wake 2, μιας και το Quantum Break περιείχε easter eggs από τον κόσμο του Alan Wake. 

Ακόμη, ένα στοιχείο είναι το tweet που έγινε από τον Sam Lake, μόλις μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του Quantum Break και αναφέρει πως ξεκίνησε να γράφει και πάλι, ενώ και το hashtag του εγείρει ερωτήματα.  Εσείς, πιστεύετε πως το Alan Wake 2 είναι το επόμενο παιχνίδι της Remedy;