Οι δημιουργοί του Driveclub εντάχθηκαν στην Codemasters

Και θα δουλέψουν σε παιχνίδια για όλες τις πλατφόρμες
11 Απριλίου 2016 18:07
Οι δημιουργοί του Driveclub εντάχθηκαν στην Codemasters

Μετά το πρόσφατο κλείσιμο της Evolution Studios από την Sony, δεν ήταν ξεκάθαρο ποιο θα ήταν το μέλλουν της ομάδας του Paul Rustchynsky. Σήμερα, μετά από μια επίσημη ανακοίνωση, έγινε γνωστό πως οι δημιουργοί των Driveclub και Motorstorm έχουν πλέον ενταχθεί στους βετεράνους των racing τίτλων τη Codemasters.

Ο συνιδρυτής της Evolution, Mick Hocking, θα αναλάβει τον ρόλο του αντιπροέδρου ανάπτυξης προϊόντων και θα είναι υπεύθυνος για όλα τα στούντιο κάτω από την ομπρέλα της Codemasters.

Ο CEO της Codemasters, δήλωσε τα εξής:

“Η επιτυχία των F1 2015 και DiRT Rally τους τελευταίους 12 μήνες έχει τοποθετήσει εκ νέου την εταιρεία για ανάπτυξη. Η προσθήκη της Evolution στην ομάδα μας από στούντιο θα μας επιτρέψει να αναβαθμίσουμε την επιχείρησή μας και θα ενισχύσει την ηγετική μας θέση ως δημιουργοί των κορυφαίων παιχνιδιών αγώνων στον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος που πλέον έχουμε τον Mick Hocking ως Αντιπρόεδρο Ανάπτυξης Προϊόντων. Η εμπειρία του στην οικοδόμηση ΑΑΑ IPs και στην ηγεσία μεγάλων ομάδων τον έκανε μια φυσική επιλογή για να ηγηθεί της ανάπτυξης όλων των προϊόντων μας. Είμαι εξίσου ενθουσιασμένος που καλωσορίζουμε την ταλαντούχα ομάδα του στην οικογένεια της Codemasters και ανυπομονώ για τα μεγάλα παιχνίδια και το ολοκαίνουργιο IP που θα αναπτύξουμε από κοινού."