Κυκλοφόρησε το HTC Vive

Προβλήματα με τη κυκλοφορία του headset στην Ευρώπη
06 Απριλίου 2016 17:29
Κυκλοφόρησε το HTC Vive

Το Oculus Rift έχει κυκλοφορήσει από τις 28 Μαρτίου και αυτό έθεσε σε πολλούς το ερώτημα για το πότε ακριβώς θα εισχωρήσει στην αγορά ο κύριος αντίπαλος του, το HTC Vive της Valve. Αυτό το ερώτημα λύθηκε καθώς η Valve ανακοίνωσε σε συνεργασία με την ταϊβανέζικη εταιρία πως το HTC Vive ξεκίνησε και επίσημα να διατίθεται παγκοσμίως. Με στόχο την σωστή ενημέρωση του gaming κοινού, η Valve δημιούργησε μία ειδική σελίδα στην οποία οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν τόσο για την σωστή χρήση του headset αλλά και για να πάρουν μία πρώτη γεύση από τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. 

Η επίσημη ιστοσελίδα του HTC Vive αναφέρει πως όσοι προέβησαν σε προπαραγγελία του headset, αναμένεται να το λάβουν τον μήνα Μάιο. Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί πως η ευρωπαϊκή κυκλοφορία του headset έχει πάρα πολλά προβλήματα σύμφωνα με πάνω από 8.000 αναφορές χρηστών στο Reddit.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο που δημοσίευσε η Valve και επιδεικνύει αρκετά παιχνίδια του HTC Vive αλλά και πως λειτουργεί το headset γενικότερα.