Η Remedy πίεσε για την PC έκδοση του Quantum Break

Ενώ η Microsoft ευθύνεται για την περαιτέρω καθυστέρηση του τίτλου
03 Απριλίου 2016 05:32
Η Remedy πίεσε για την PC έκδοση του Quantum Break

Με την κυκλοφορία του Quantum Break να βρίσκεται προ των πυλών, ο Sam Lake σε συνέντευξη του στο MCVUK αποκάλυψε διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και όχι μόνο. Μερικά αποσπάσματα της συνέντευξης ακολουθούν μεταφρασμένα παρακάτω:

"Εμείς πιέζαμε για την PC έκδοση. Η Remedy έχει μια μεγάλη κληρονομία στους υπολογιστές και πολλούς φανατικούς από την πλευρά του PC.  Από την οπτική του δημιουργού, είναι πάντα καλά νέα το να κάνουμε τις δημιουργίες μας διαθέσιμες σε ένα ενδεχομένως ευρύτερο κοινό. Αυτό για μένα ήταν αυτό που ήταν. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που υπάρχει μια PC έκδοση και όλοι στη Remedy είναι πραγματικά χαρούμενοι".

Συνέχισε σχολιάζοντας τα αρνητικά σχόλια μιας μερίδας των κατόχων του Xbox One, μετά την ανακοίνωση πως ο τίτλος θα έρθει στα Windows 10:

"Με μπέρδεψε, αλλά γενικά καταλαβαίνω και την αντίδραση, κάνοντας ένα βήμα πίσω και εξετάζοντάς το ξανά. Οι άνθρωποι είναι πολύ παθιασμένοι και έχουν ένα αίσθημα ιδιοκτησίας για την πλατφόρμα της επιλογής τους. Αυτό το πάθος είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί όταν οι άνθρωποι είναι παθιασμένοι, είναι και πρόθυμοι να διαδώσουν το παιχνίδι. Το καταλαβαίνω και το εκτιμώ αυτό, αλλά μερικές φορές μπορεί να μετατραπεί σε αρνητισμό".

Ο Lake αναφέρθηκε επίσης και στην καθυστέρηση που έλαβε το παιχνίδι, μιας και αρχικά προορίζονταν να κυκλοφορήσει το 2015. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

"Παραδόξως, η καθυστέρηση προήλθε από την πλευρά της Microsoft. Κοιτάζοντας τη λίστα των επερχόμενων παιχνιδιών της, είχαν την αίσθηση ότι θα ήταν ανόητο να έχουν όλα αυτά τα μεγάλα παιχνίδια να βγαίνουν ταυτόχρονα, ουσιαστικά πολεμούν μεταξύ τους για το κοινό".

Το Quantum Break κυκλοφορεί στις 5 Απριλίου για το Xbox One και τους υπολογιστές με Windows 10, ενώ το review των Unboxholics για τον τίτλο μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ.