“Το Nintendo NX δεν θα είναι πολύ καλό”

Νέες δηλώσεις από τον Michael Pachter
14 Μαρτίου 2016 06:41
“Το Nintendo NX δεν θα είναι πολύ καλό”

Μιλώντας στο GamingBolt, ο γνωστός αναλυτής της βιομηχανίας, Michael Pachter, αναφέρθηκε στην Nintendo και την νέα της κονσόλα. Συγκεκριμένα, σημείωσε πως πιστεύει ότι το NX θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 και μάλιστα τόνισε πως έχει την εντύπωση ότι δεν θα είναι πολύ καλό.

Οι δηλώσεις του ακολουθούν αναλυτικά παρακάτω, μεταφρασμένες από τον υπογράφων.

"Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το πως θα είναι. Επίσης, δεν νομίζω πως θα κυκλοφορήσει αυτό το χρόνο. Η πρακτική της Nintendo είναι να παρουσιάζει τα πράγματα, ένα με ενάμιση χρόνο πριν κυκλοφορήσουν….πιστεύω πως θα το δείξουν σε αυτή την E3 και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Μπορεί να μην βγει τον Νοέμβριο, μπορεί να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο…

Ξέρετε, ακούγεται πάρα πολύ σαν να είναι ένα υβρίδιο φορητού και κονσόλας, όπου θα έχεις ένα φορητό και θα κάνεις μερικά πράγματα σε αυτό και μια κονσόλα που θα είναι σαν ένα Apple TV ή κάτι τέτοιο και θα παίζετε από εκεί τα παιχνίδια. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος. Θα έλεγα πως αν κρίνουμε από την πρόσφατη ιστορία της Nintendo δεν θα είναι και πολύ καλό. Γνωρίζω πως είναι πολύ ενθουσιασμένοι σχετικά με αυτό, αλλά θα έλεγα πως είναι μια τεχνολογία που κοιτά προς τα πίσω, που δεν θα προσφέρει μια βελτίωση σε όλα τα υπόλοιπα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, ενώ θα αστοχήσει εξ ολοκλήρου στο πως τα παιχνίδια απομακρύνονται από την κονσόλα."