Κλείνει το PlayStation Store του PSP

Το τέλος μίας μεγάλης εποχής
01 Μαρτίου 2016 10:47
Κλείνει το PlayStation Store του PSP

Το PSP είναι μία φορητή συσκευή που μετράει πολλά χρόνια στην αγορά και οι αναμνήσεις πολλών gamers με αυτή είναι εξαιρετικά πολλές. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να σταματήσει η υποστήριξη της καθώς η Sony αποφάσισε πως από τις 31 Μαρτίου θα διακοπεί η λειτουργία του PlayStation Store, συγκεκριμένα για το PSP.

Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες δεν θα έχουν πλέον την δυνατότητα να αγοράζουν παιχνίδια μέσα από την κονσόλα αλλά μόνο από την ιστοσελίδα store.playstation.com μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η διακοπή λειτουργίας του ψηφιακού καταστήματος της ιαπωνικής εταιρίας ισχύει προς το παρόν για την αγορά της Αμερικής. Παρακάτω θα βρείτε την επίσημη ανακοίνωση της Sony.

"On March 31, 2016, the PlayStation®Store for PlayStation®Portable (PSP®) system in the SCEA region will be closed. PSP system users will be able to purchase PSP content from the web-based PlayStation Store at store.playstation.com, and also access past purchases from the Download list on their PSP system. Users will continue to have the ability to make in-game purchases from their PSP system.

Select PSP games are also available for purchase on the PlayStation®Store for PlayStation®Vita system users."