Το downgrade του Division οφείλεται στις κονσόλες [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Αρνείται τις κατηγορίες η Ubisoft
07 Φεβρουαρίου 2016 21:34
Το downgrade του Division οφείλεται στις κονσόλες [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Μιλώντας στα πλαίσια μιας συνέντευξης στο YouTube κανάλι Team Epiphany, ένας από τους δημιουργούς του Tom Clancy's The Division αναφέρθηκε στην PC έκδοση και στις θυσίες που έγιναν εξαιτίας των εκδόσεων των κονσολών που έπρεπε να συμβαδίζουν.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Ένα καλό πράγμα σχετικά με το The Division είναι ότι πάντα θεωρούσαμε το PC ως μια ξεχωριστή πλατφόρμα. Ωστόσο έπρεπε να συμβαδίζουμε και με τις κονσόλες. Θα ήταν άδικο να πηγαίναμε τόσο μακριά από αυτές. Παρόλα αυτά ήταν πολύ καλό που είχαμε μια ξεχωριστή έκδοση για τους υπολογιστές.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εξελίσσουμε την PC έκδοση τόσο πολύ. Υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές σε σχέση με τις κονσόλες.”

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Η Ubisoft σχολίασε επίσημα τις παραπάνω αναφορές, αρνούμενη φυσικά το γεγονός του 'downgrade'. Ακολουθεί το σχόλιο της εταιρίας:

"Ήρθε στην αντίληψη μας ότι ένα σχόλιο που έγινε από ένα μέλος της ομάδας, ερμηνεύτηκε από μέλη της κοινότητας, με τέτοιον τρόπο ώστε να εννοηθεί πως η PC έκδοση του The Division 'έμεινε πίσω' επιτηδευμένα και αυτό απλά δεν αληθεύει. Εξ αρχής, η PC έκδοση αναπτύχθηκε από τα θεμέλια για την πλατφόρμα και έχουμε την πεποίθηση πως οι παίκτες θα απολαύσουν το παιχνίδι και τα χαρακτηριστικά που προσφέρει. Και το feedback από τους PC παίκτες που συμμετείχαν στη πρόσφατη κλειστή beta, υποστηρίζουν το γεγονός αυτό."