"Η επόμενη γενιά κονσολών θα έρθει το 2019"

Σύμφωνα με τον αναλυτή Michael Pachter
09 Ιανουαρίου 2016 17:01

Τη γνώμη του σχετικά με το πότε περίπου να περιμένουμε την επόμενη γενιά κονσολών εξέφρασε πρόσφατα ο ειδικός αναλυτής, Michael Pachter, ο οποίος πιστεύει ότι μέχρι το 2019 θα έχει γίνει η εν λόγω μετάβαση και έτσι θα δούμε τους διαδόχους των PS4 και Xbox One. Πιο συγκεκριμένα, η ερώτηση που του έγινε ήταν η εξής:

"Με δεδομένο ότι οι κονσόλες αυτής της γενιάς ακόμα δυσκολεύονται να τρέξουν παιχνίδια σταθερά στα 30 fps και 1080p, όπως επίσης και την άνοδο των 4Κ τηλεοράσεων και του VR, πιστεύετε ότι αυτή η γενιά θα καταφέρει να κρατήσει όσο η προηγούμενη;(7-8 χρόνια)"

Για να δώσει την παρακάτω απάντηση:

"Θα έμενα έκπληκτος αν βλέπαμε νέα γενιά κονσολών το 2018. Μπορεί να έρθει το 2019, οπότε προβλέπω να κρατάει 6 χρόνια (συνολικά). Μέχρι το 2020 θα έχει έρθει σίγουρα οπότε με ασφάλεια μπορούμε να πούμε ότι αυτή η γενιά θα διαρκέσει 7 χρόνια."

Κλειδί για τη μετάβαση στη νέα γενιά θεωρεί την αγορά 4Κ τηλεοράσεων, των οποίων οι τιμές θα αρχίσουν να πέφτουν σημαντικά μετά το 2018, με αποτέλεσμα όλοι και περισσότεροι καταναλωτές να σπεύδουν να αποκτήσουν μία. Σχετικά αυτό είπε:

"Έτσι λοιπόν, όταν όλοι θα έχουν πλέον μία 4Κ τηλεόραση θα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσει μία νέα γενιά, ώστε  να μπορούν να φτιάχνουν τίτλοι σε 4Κ αναλύσεις."

Εσείς πότε πιστεύετε ότι θα γίνει η μετάβαση στις νέες κονσόλες; Πείτε μας στα σχόλια.