Greenberg: “Ακόμη καλύτερο το 2016 για το Xbox One”

Υπάρχουν τίτλοι που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη
17 Δεκεμβρίου 2015 16:43
Greenberg: “Ακόμη καλύτερο το 2016 για το Xbox One”

Το 2015 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τους κατόχους Xbox One μιας και η κονσόλα είδε πολλούς νέους τίτλους και αρκετές αποκλειστικότητες. Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής του Microsoft Game Marketing, Aaron Greenberg, το 2016 θα είναι μια ακόμη καλύτερη χρονιά για την κονσόλα.

Συγκεκριμένα, ο Aaron δήλωσε:

Έχουμε πάντα νέα πράγματα που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Νομίζω ότι έχουμε δείξει αρκετό από το lineup μας για το 2016, μιας και ήταν ένα μεγάλο κομμάτι από αυτό που είχαμε ετοιμάσει για την Gamescom φέτος.

Έχουμε πολλά μεγάλα παιχνίδια, ακόμη και αν κοιτάξουμε μόνο ότι έχουμε ανακοινώσει μέχρι στιγμής. Σκεφτείτε το γεγονός ότι υπάρχει τόσο ένας Halo τίτλος όσο και το επόμενο μεγάλο Gears την ίδια περίοδο. Ποτέ δεν το είχαμε ξανακάνει αυτό, από όσο μπορώ να θυμηθώ, στην ιστορία της επιχείρησής μας.

Έχοντας τα Halo Wars 2 και Gears of War 4, νομίζω ότι απλά θα έχουμε ένα απίστευτο lineup. Και έχουμε ακόμη περισσότερους τίτλους. Υπάρχουν τα Sea of ​​Thieves, Recore, το Killer Instinct S3 ... και πολλά ακόμη παιχνίδια. Θα υπάρξουν και άλλοι τίτλοι που προέρχονται από τους ID@Xbox συνεργάτες μας, όπου έχουμε τίτλους όπως τα Cuphead, Inside και Below και άλλους σημαντικούς τίτλους που περιμένουμε. Και μετά έρχονται και όλοι οι μεγάλοι third party τίτλοι.

Περιμένουμε το επόμενο έτος να είναι ακόμα μεγαλύτερο από άποψη παιχνιδιών. Περιμένουμε να υπάρξουν περισσότερα παιχνίδια, να πωληθούν περισσότερα παιχνίδια και όλα να είναι θετικά για την επιχείρηση.