Καθυστερεί το The Evil Within

Μεταφέρεται για τον ερχόμενο Οκτώβριο
27 Μαΐου 2014 15:17
Καθυστερεί το The Evil Within

Δύο περίπου μήνες επιπλέον θα χρειαστεί να περιμένουν όσοι θέλουν να “γευτούν” από πρώτο χέρι τον τρόμο του Evil Within. Το νέο πόνημα του “νονού” του είδους, Shinji Mikami, μεταφέρεται για τις 24 Οκτωβρίου στην Ευρώπη -και 20 του ίδιου μήνα για τις αγορές της Αμερικής-, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Bethesda. Υπενθυμίζουμε πως ο “αιματοβαμμένος” τίτλος έχει ανακοινωθεί για τις κονσόλες νέας γενιάς PS4, Xbox One καθώς και για PC, Xbox 360 και PS3.

Σύμφωνα με την εταιρία, ο λόγος καθυστέρησης είναι πως η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται παραπάνω χρόνο για να παραδώσει την αυθεντική, προσεγμένη και συνάμα τρομακτική εμπειρία που θέλει να ζήσουν οι παίκτες του παιχνιδιού. 

Ταυτόχρονα, η Bethesda έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο διαφημιστικό βίντεο στο τέλος του οποίου αναφέρεται και ένα μικρό μπόνους για όσους προπαραγγείλουν το παιχνίδι. Στο “The Fighting Chance Pack” όπως αναφέρεται, θα περιλαμβάνονται κάποια χρήσιμα αντικείμενα για την επιβίωση του παίκτη στην αρχή του παιχνιδιού όπως ένα shotgun με τρεις σφαίρες, ένα medical kit, ένα green gel που χρησιμεύει στην αναβάθμιση του χαρακτήρα και πάει λέγοντας. Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω. 

Tags: