Έρχεται rogue-lite mode στο Diablo 4

Με την άφιξη της 5ης σεζόν
24 Ιουνίου 2024 18:43
Έρχεται rogue-lite mode στο Diablo 4

Η Blizzard ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της τι θα φέρει στο Diablo 4 η 5η σεζόν περιεχομένου. Αυτό που ξεχωρίζει είναι μεταξύ άλλων ένα ολοκαίνουργιο rogue-lite mode!

Ο λόγος γίνεται για τα Infernal Hordes, ένα activity που θα επιτρέπει στους παίκτες να σφάζουν ορδές από εχθρούς για να κερδίσουν Burning Aether και κατ’ επέκταση να ξεκλειδώσουν πανίσχυρο loot. Αναλυτικότερα, οι παίκτες θα χρησιμοποιούν μια Infernal Compass για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό το mode, η δυσκολία του οποίου θα ρυθμίζεται ανάλογα με την βαθμίδα του κόσμου του παίκτη.

Ο στόχος είναι να επιβιώσουν από κύματα εχθρών διάρκειας 90 δευτερολέπτων, τα οποία θα κορυφώνονται με μια μάχη ενάντια στο Fell Council, που αποτελείται από τρία τυχαία minibosses. Η επιτυχία στο activity θα δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να ανταλλάξουν το Burning Aether που συγκέντρωσαν με "Spoils of Hell", προσφέροντας διάφορες ανταμοιβές, όπως εξοπλισμό, υλικά, χρυσό ή αντικείμενα με Greater Affix.

Μάλιστα, καθώς οι παίκτες προχωρούν σε κάθε κύμα, θα μπορούν να επιλέγουν και από 3 Infernal Offers, modifiers δηλαδή που θα αλλάζουν το gameplay. Η Blizzard συμβουλεύει τους παίκτες να επιλέγουν προσεκτικά αυτά τα modifiers, καθώς μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη δυσκολία, αλλά και τις ανταμοιβές των επόμενων κυμάτων.

Περισσότερα σχετικά με το εν λόγω mode και όλες τις υπόλοιπες αλλαγές της 5η σεζόν μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Tags: