Η Obsidian μίλησε για τη διάρκεια του Avowed του Xbox

Θα είναι στο μέγεθος του The Outer Worlds
23 Ιουνίου 2024 19:09
Η Obsidian μίλησε για τη διάρκεια του Avowed του Xbox

Η Obsidian μίλησε για το Avowed και τη διάρκειά του. Πιο συγκεκριμένα, η game director, Carrie Patel, έδωσε μια νέα συνέντευξη και αποκάλυψε ότι το παιχνίδι που ετοιμάζει η εταιρία θα είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος με αυτό του The Outer Worlds.

Η Patel μίλησε στο Game Informer και επιβεβαίωσε ότι οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν περίπου το ίδιο μέγεθος με το προηγούμενο παιχνίδι του στούντιο. “Η καλύτερη σύγκριση του Avowed από άποψη μεγέθους είναι το The Outer Worlds” είπε μεταξύ άλλων για τη διάρκειά του.

Οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μια παρόμοια εμπειρία, ανάλογα με το είδος της δυσκολίας που θα διαλέξουν και πόσο διεξοδικά θα εξερευνούν τον κόσμο, αλλά και πόσο θα επενδύσουν στο περιεχόμενο, αν δε θέλουν να κάνουν απλώς τις βασικές αποστολές.

Σύμφωνα με το γνωστό site How Long To Beat, το The Outer Worlds μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου 13 ώρες -μόνο η βασική ιστορία και όσοι θέλουν να κάνουν και side quests οι ώρες ανεβαίνουν στις 26 ή και παραπάνω, ανάλογα με τον παίκτη.

Παρόμοιο σχόλιο είχε κάνει και πέρυσι η Patel λέγοντας ότι το Avowed θα φέρνει πάνω κάτω στη διάρκεια και του Star Wars: Knights of the Old Republic 2, το οποίο ζητάει από τους παίκτες περίπου 30 ώρες. Σε αυτή τη συνέντευξη δεν αναφέρθηκε σε αυτό το παιχνίδι και το σύγκρινε μόνο με το The Outer Worlds. Παρόλο που το Avowed θα έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με το The Outer World, ο τόνος της ιστορίας θα φέρνει περισσότερο σε ένα άλλο παιχνίδι του στούντιο.

Όσον αφορά τον τόνο της ιστορίας, η καλύτερη σύγκριση θα είναι με το Deadfire, το δεύτερο παιχνίδι του “Pillars”, όπου είχε μια πολύ γειωμένη και σοβαρή ιστορία με πολιτική. Αλλά και πολύ περίεργη και εσωτερική μεταφυσική ιστορία κάτω από όλο αυτό. Δε θα το σύγκρινα τονικά με το The Outer Worlds.

Να θυμίσουμε ότι η ιστορία του Avowed λαμβάνει χώρα στον κόσμο της Eora, με την οποία οι παίκτες είχαν συστηθεί σε αυτή μέσω του franchise του Pillars of Eternity. Η εταιρία είχε δηλώσει παλιότερα ότι το Avowed είναι ένα κλασσικό παιχνίδι δικό της, θέλοντας έτσι να πει στους fans να μη φοβούνται να το δοκιμάσουν. “Στο επίκεντρο βάζουμε τον παίκτη και το πώς αυτός θα προσεγγίσει το παιχνίδι μας” είχε πει μεταξύ άλλων.

Η κυκλοφορία του Avowed θα γίνει εντός του 2024 για τα Xbox Series X|S και Windows PC, ενώ θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα στην υπηρεσία Xbox Game Pass.