Έπεσε η τιμή του Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition στο PlayStation

Για λίγες ημέρες ακόμα
23 Ιουνίου 2024 18:42
Έπεσε η τιμή του Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition στο PlayStation

Το PlayStation έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες τα “mid-year sales” του και παράλληλα κάθε εβδομάδα βάζει σε προσφορά και άλλoυς τίτλους ως μέρος του “deal of the week”.  Για αυτή την εβδομάδα, οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν το Hogwarts Legacy σε μία μειωμένη τιμή.

Αναλυτικότερα, μέχρι τις 27 Ιουνίου, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε την Digital Deluxe Edition του Hogwarts Legacy για τα PlayStation 4 και PlayStation 5 στα 38.24 ευρώ. Η αρχική τιμή αυτής της έκδοσης ήταν στα 84.99 ευρώ.

Τι προσφέρει όμως εκτός από το βασικό -και αρκετά καλό- παιχνίδι; Αν επιλέξετε να προμηθευτείτε αυτή την έκδοση που είναι σε προσφορά, τότε θα έχετε πρόσβαση και σε διάφορα καλούδια και πιο συγκεκριμένα στα Thestral Mount, Dark Arts Battle Arena, Dark Arts Cosmetic Set και Dark Arts Garrison Hat.

Βρείτε το Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition πατώντας εδώ.

Εμείς παίξαμε το παιχνίδι τον Φεβρουάριο του 2023 όπου και είχε κυκλοφορήσει και ο Γιώργος Πρίτσκας που είχε αναλάβει το review είχε πει μεταξύ άλλων:

Το Hogwarts Legacy θέλει να προσφέρει μια συγκεκριμένη φαντασίωση και το κάνει στοχευμένα και επιτυχημένα. Είναι το “Harry Potter” παιχνίδι που ονειρευόταν πάντα ο μέσος fan. Η μεταφορά του σύμπαντος γίνεται πολύ εύστοχα και ο κόσμος του παιχνιδιού είναι για μένα, το μεγαλύτερό του επίτευγμα. Πανέμορφος και ζωντανός, αποτελεί, θα έλεγα, από μόνος του λόγο για να ασχοληθεί κανείς μαζί του, ακόμα και αν δεν τον συγκινούν ιδιαίτερα τα Harry Potter. Κάτω από αυτό το γυαλιστερό περιτύλιγμα, βρίσκεται ένας ικανοποιητικά υλοποιημένος μεν, τετριμμένος δε, open world κόσμος που κουβαλάει μαζί του και σχεδόν όλες τις παθογένειες του είδους, ενώ, αφηγηματικά, παρότι έχει καλές στιγμές, η βασική ιστορία κινείται σε ρηχά νερά. Παρά τις χτυπητές αδυναμίες του όμως, είναι τόσο εκτενές και λεπτομερώς κατασκευασμένο που θεωρώ ότι σαν σύνολο, εκπληρώνει τον σκοπό του.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα νέο δωρεάν update για το Hogwarts Legacy που εμπλούτισε το παιχνίδι με το Photo Mode, ενώ έφερε και τα εμβληματικά γυαλιά του Harry Potter, ένα mount και διάφορα outfits.