"Θα αξίζει την αναμονή" το Titanfall 2

Έρχονται mobile τίτλοι με βάση το Titanfall
29 Οκτωβρίου 2015 16:01

Το αφεντικό της Respawn Entertainment, Vince Zampella, δήλωσε ότι το 2016 θα είναι μια μεγάλη χρονιά για το franchise του Titanfall, καθώς η εταιρία έκλεισε συνεργασία με την εκδότρια εταιρία Nexon, με σκοπό την δημιουργία νέων mobile παιχνιδιών βασισμένα στο Titanfall. Τα εν λόγω mobile παιχνίδια θα αναπτύσσονται από την Particle City, ένα νέο στούντιο το οποίο συν-ιδρύθηκε από τον CEO της Respawn, Vince Zampella και θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις Android και iOS συσκευές. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά με την συνεργασία.

"Το ασυναγώνιστο εκδοτικό δίκτυο της Nexon και η free-to-play εμπειρία θα επιτρέψει στο Titanfall να φτάσει σε καινούργια παγκόσμια κοινά".

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το είδος των παιχνιδιών δεν γνωρίζουμε, όμως το πρώτο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του αρχές 2016. 

Επιπροσθέτως, ο Zampella υπαινίχθηκε πως το Titanfall 2 θα αξίζει την αναμονή και πως δεν μπορεί να μπει σε λεπτομέρειες ακόμη. Είναι εξαιρετικά πιθανό το sequel να ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη χρονιά και να κυκλοφορήσει το 2017.