Μάθαμε επιτέλους τι θα γίνει με το επόμενο Resident Evil Remake

Ξεκαθαρίζει το τοπίο και με το Resident Evil 9
27 Μαΐου 2024 23:34
Μάθαμε επιτέλους τι θα γίνει με το επόμενο Resident Evil Remake

Χάρις σε έναν αξιόπιστο insider της gaming βιομηχανίας μαθαίνουμε τις νεότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της Capcom τόσο για το επόμενο remake του Resident Evil, όσο και για το Resident Evil 9

Ο λόγος για τον @DuskGolem, ο οποίος επανεμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό για να ξεκαθαρίσει το τι συμβαίνει με τις τελευταίες φήμες για τα επόμενα βήματα του Resident Evil franchise. H πρώτη πληροφορία που μεταφέρει και έρχεται κόντρα στα όσα δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες μέρες αφορά το remake του πρώτου Resident Evil. 

Σύμφωνα με τον Dusk Golem δεν έρχεται κάποιο "Resident Evil 1 Remake" στα πρότυπα των προηγούμενων τριών, αλλά βρίσκονται υπό ανάπτυξη ένα remake του Resident Evil Zero και ένα του Resident Evil Code Veronica. Επίσης, όσον αφορά την κυκλοφορία του Resident Evil 9 αυτή φαίνεται να έχει λάβει καθυστέρηση για τα τέλη του 2025 -στην καλύτερη περίπτωση- και τις αρχές του 2026 -στη χειρότερη. 

Επίσης ακούγεται ότι το Resident Evil 9 θα λαμβάνει χώρα σε ένα εξωτικό μέρος της Νοτιοανατολικής Ασίας και θα είναι open world. Για την ιστορία, αν όντως το παιχνίδι λαμβάνει χώρα το 2025, τότε και άλλοι γνωστοί χαρακτήρες των Resident Evil θα είναι σε μεγάλη ηλικία, με τον Chris να είναι 52 ετών, την Jill 51 και την Claire 46 ετών.