Κατεβάστε δύο δωρεάν παιχνίδια για αυτή την εβδομάδα από την Epic Games

Διπλό δωράκι στους χρήστες του Epic Games Store
22 Μαρτίου 2024 22:35
Κατεβάστε δύο δωρεάν παιχνίδια για αυτή την εβδομάδα από την Epic Games

Όπως συμβαίνει αδιάκοπα τα τελευταία χρόνια, η Epic Games χαρίζει μέσα από το ψηφιακό της κατάστημα δωρεάν παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Για αυτή την εβδομάδα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, επιφύλασσε δύο δωράκια στους χρήστες του Epic Games Store. 

Από τη μία το πρώτο δωρεάν παιχνίδι ονομάζεται Call of the Wild: The Angler, έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Expansive Worlds και κανονικά κοστίζει €29.99. Προέρχεται από τους τους δημιουργούς του theHunter: Call of the Wild, καθώς το "The Angler" είναι ένα open world παιχνίδι ψαρέματος και το μόνο που υπόσχεται είναι ότι θα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης σε όσους ασχοληθούν μαζί του.

Από την άλλη το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι είναι το Invincible Presents: Atom Eve από την Terrible Posture Games, το οποίο βασίζεται στην ομώνυμη animated σειρά για ενήλικες της Amazon Prime. Βασισμένο στη δημοφιλή σειρά, αυτό το παιχνίδι θέλει να σας δώσει τον έλεγχο της Atom Eve, μιας εκ των πιο δυνατών σούπερ ηρώων στο σύμπαν του Robert Kirkman και να ερευνήσετε ένα μυστήριο που έχει κατακλύσει τον κόσμο.

Προσοχή, έχετε κατά νου ότι η εν λόγω προσφορά ισχύει μέχρι την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 17:00 η ώρα Ελλάδος. 

Κατεβάστε το Call of the Wild: The Angler πατώντας εδώ 

Κατεβάστε το Invincible Presents: Atom Eve πατώντας εδώ